Globus začal přjímat i na pokladnách stravenky do 1000 Kč

Stravenky a elektronické stravenky Edenred, Up Chèque Déjeuner a Sodexo, můžete nově uplatnit i na pokladnách Globus až do výše 1000 Kč. Za stravenky lze nakoupit potraviny a nealkoholické nápoje.

„Rozhodli jsme se k této změně, abychom vyhověli zákazníkům. V tuto chvíli není tak velké množství míst, kde lze stravenky uplatnit. Přitom víme, že u nás zákazníci dělají velké nákupy, aby si doma uvařili. Proto jsme se rozhodli k akceptování nebývale vysoké hodnoty stravenek. Z jejich hodnoty můžeme zákazníkům vrátit 20 korun v hotovosti,“ říká Lutfia Volfová, tisková mluvčí společnosti Globus s tím, že stravenky nelze uplatnit na samoobslužných a Scan&Go pokladnách.

Pro nakupující se určitě jedná o dobrou zprávu, protože většina obchodů příjímá maximálně 5 kusů stravenek na jeden nákup a nerozlišuje, zda jde o hodnotu stravenky 100 Kč, nebo třeba 40 Kč. Zkrátka tak určitě nepřijde ani Globus, protože zákazníci platby stravenkou, nebo stravenkovou kartou využívají velice rádi a dá se předpokládat, že při volbě kde nakoupit na víkend, bude Hypermarket Globus první volba.

Autor: ceny-zbozi.cz

Tags:

Ceny-Zbozi.cz
BUDEME RÁDI ZA VÁŠ NÁZOR

Napsat komentář

Ceny-Zbozi.cz
Logo
Compare items
  • Total (0)
Porovnání
0